Pohja:

150 g margariinia tai voita
0,5 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
0,5 dl vettä

Täyte:
2 prk tonnikalaa valutettuna
tilliä silppuna
1 vihreä paprika paloiteltuna
2 munaa
2 dl juustoraastetta
2 1/2 dl Valio vuohenjuusto-tomaatti kermaa
100 g kylmäsavulohituorejuustoa
Santa Marian lemon pepper & dill -mausteseosta

Nypi rasva, suola ja jauhot ryynimäiseksi, lisää nopeasti sekoittaen vesi, sekoita tasaiseksi.
Painele taikina piirakkavuokaan.

Ripottele pinnalle valutettu tonnikala, silputtu tilli ja paloiteltu paprika.
Sekoita keskenään munat, juustoraaste, kerma ja kylmäsavulohituorejuusto, mausta lemon pepper & dill mausteseoksella.
Kaada täyteainesten päälle.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

 

1243228486_img-d41d8cd98f00b204e9800998e